Over ons

Kapsalon OLVG

Op een unieke locatie, ín het OLVG locatie Oost, vindt u onze kapsalon. Iedereen is welkom, of u nu een snelle knipbeurt wilt of een uitgebreide haarbehandeling! Wij zijn ook erkend haarwerker en kunnen u helpen met haarstukken en pruiken.

Met ons kleine, maar zeer hechte team van volledig opgeleide kappers, mag u de beste service en kwaliteit verwachten. Hopelijk tot snel in onze salon!

ANKO Erkend haarwerker

U kunt er zeker van zijn dat wij een professionele haarwerker zijn, omdat wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de ANKO, Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u mag rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wij waarborgen te allen tijde uw privacy. Zoals alle erkende haarwerkspecialisten werken wij volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. Dit biedt u zekerheid en duidelijkheid!

Wij hebben afspraken gemaakt met zorgverzekeraars, waardoor zij voor u kunnen declareren. De vergoeding wordt dan in mindering gebracht op de totaalprijs van het haarwerk. Dit scheelt u een hoop tijd en zorg.

Ons enthousiaste team van ervaren kappers:

Melanie
“Ik werk al ruim 10 jaar met heel veel plezier op deze locatie en heb de salon in 2018 overgenomen, omdat het me heel veel plezier geeft hier te zijn”

Jorrina
“Het is fantastisch hier te mogen werken met de enorme diversiteit aan klanten.”